En İyi 5 iPhone Navigasyon Uygulaması

6 Ağustos 2015 Perşembe

Günümüzde artan trafik ve yollar yüzünden artık eskisi gibi istediğimiz yere gidemiyoruz. Çok karmaşık olan bu yollar için eskiden harita kullanırdık fakat gelişen teknolojiyle kullandığımız akıllı telefonlar bize birçok özellik sunduğu gibi harita (navigasyon) özelliği de sunuyor. Fakat uygulama marketlerinde çok navigasyon uygulaması var. Bizde sizler için en iyi 5 iPhone navigasyon uygulamasını seçtik. Buyrun....



5. Hangi Köprü ?

Hangi Köprü, İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin trafik yoğunluk bilgisini, telefon kilidini açmadan, hızlıca öğrenebileceğiniz bir iOS 8 uygulamasıdır.
Plane Finder uygulaması havadaki uçakların bilgilerini anlık olarak veren bir uygulamadır. Ayrıca telefonunuzu gökyüzünde herhangi bir uçağa tuttuğunuz zaman o uçağında bilgilerini veren başarılı bir uygulama.







3.Yandex.Metro - İstanbul Ulaşım

Yandex.Metro ile İstanbul’da şehir içi raylı sistemleri ve metrobüsü kullanarak trafiğe takılmadan rahatça seyahat edin. Yandex.Metro uygulaması ile İstanbul’da, metro hattı, tramvay, metrobüs ve diğer raylı sistemleri kapsayan ulaşım alternatifleriyle rota oluşturarak gideceğiniz yere kısa sürede varabilirsiniz. İstanbul’da şehir içi trafiğin sıkışık olduğu saatlerde size alternatif rotalar oluşturabilecek Yandex.Metro uygulaması, sunduğu özelliklerle kullanıcıya birçok kolaylık sağlıyor.




2.Yandex.Navigasyon

Yandex.Navigasyon, sürücülerin en serbest yollardan gitmelerine yardım eder. Uygulama; rotaları, trafik yoğunluklarını ve olayları hesaba katarak oluşturur. Rusya'da, Belarus'ta, Ukrayna'da ve Türkiye'de kullanıma açıktır. Navigasyon, nerede ve ne zaman sapmanız gerektiğini sesle ve ekrandaki göstergeler yardımıyla önceden önerir. Ayrıca yolunuz üstündeki trafik yoğunlukları, yaklaşık varış saati ve hedef noktaya kaç kilometre daha gitmeniz gerektiğini gösterir. Türkiye'deki şehirler için hafif ve detaylı 3D moduna sahip olan vektör şemaları kullanılır.





1.Here

Nokia'nın geliştirmiş olduğu ve kendi telefonlarında yüklü olan Here adlı navigasyon uygulaması iPhone için de geliştirilmiş. Uygulamanın en güzel yanı ise bir kere harita indirdikten sonra internetsiz çalışması. Türkçe dil desteğinin gelmesiyle kullanıcılardan tam not alan Here bizim listemizin de ilk sırasına yerleşmeyi başardı.
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder