Google Ana Sayfasında Android One Reklamı Yaptı !

28 Mayıs 2015 Perşembe

Genellikle doodleları ile haber konusu olan ve Dünya’nın en yaygın reklam ağına sahip olmasına rağmen ana sayfasına kendi gelişmeleri ile ilgili ufak cümlelerden başka yönlendirme almayan arama devi, yine kendisine ait bir ürünün reklamını yerleştirdi.
Gelişmekte olan ve akıllı telefon kullanımının yavaş yavaş yaygınlaşmakta olduğu ülkeler için geliştirilmiş bir program olan Android One isimli sisteme sahip, Türkiye pazarındaki ilk cihaz olan General Mobile’ın 4G modelinin tanıtım sayfasının bağlantısını arama motorunun ana sayfasına yerleştiren Google, “Karşınızda Android One. Yeni bir akıllı telefon” ibaresine yer vererek General Mobile’ın Android One modelinin tanıtım sayfasına yönlendirme verdi.

Telefonun tanıtımı için de General Mobile’ın sayfası yerine android.com adresini yani kendisine ait mobil işletim sisteminin sayfasını kullanan Google, bu hareketiyle Android One programına ne kadar değer verdiğini de göstermiş oldu.General Mobile’ın 4G destekli ve 699 Türk Lirası fiyat etiketine sahip Android One modelinin özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.
Kaynak: webtekno
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder