Ramazan Ayına Özel Ücretsiz İnternet Paketleri !!!!

18 Haziran 2015 Perşembe

Turkcell, Vodafone ve Avea operatörleri tarafından her yıl klasikleşen "Bedava Sahur İnternet Paketi" kampanyası bu sene de ücretsiz olarak devam ediyor.
Bildiğiniz gibi her ramazan ayında özellikle sahura kalkacak olan genç yaştaki insanlar uyuyup tekrar sahura kalkmak yerine sahura kadar uyumamayı tercih ederler. Bu sahur saatlerine kadar da oyun, dizi-film izleme gibi aktiviteler yapılır. Ancak bunun için de çoğu zaman özellikle mobil kullanımda internet bağlantısı gerekiyor. Bu sebeple ülkemizdeki operatörlerin her yıl ramazan ayı ile beraber yaptıkları sahur kampanyası tekrarlanıyor.

"Tamamen ücretsiz" olan bu hizmette Turkcell, Avea ve Vodafone olarak tüm operatörler dahil oldu. Fakat farklı internet paketleri ile.
Yukarıdaki tabloda gördüğünüz gibi Turkcell ve Vodafone tüm ramazan ayı boyunca toplam 2GB ve Avea ise günlük olarak 500MB ücretsiz internet paketi veriyor.

Ancak önemli bir detay daha bulunuyor. Bu da internet paketlerinin 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli olacak olması. Yani sabah saatlerinde kullanamayacaksınız. Buna dikkat etmekte fayda var !
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder