Google, Artık Size Telefon Önerisinde Bulunacak !!!!

12 Haziran 2015 Cuma

Google’ın Android.com üzerinden yayımladığı yeni web aracı, dünyaca ünlü site XDA Developers’daki bir kullanıcı tarafından keşfedildi.
Akıllı telefonlara her geçen gün yeni özellikler ekleniyor. Artık akıllı olmaktan öteye geçen ve neredeyse bir bilgisayardan farkı kalmayan akıllı telefonlarla ilgili herkesin belirli istekleri oluyor. Kullanıcıların günlük yaptıkları işlemlere bağlı olan bu istekleri doğru tespit edip, doğru telefonu almak da çok zor bir iş. Ama Google artık buna bir son vermiş. Google’ın sunduğu bu hizmet, kullanıcıların isteklerini karşılayabilecek telefonu bulmakta zorluk çekenler için WhichPhone uygulaması.
Android.com’un bir uzantısı olan bu web sitesi üzerinden 12 farklı kategoride telefonunuzda hangi özelliklerin olması gerektiğini belirtiyorsunuz. Az önce de açıkladığımız gibi hangi istediğiniz minimum özellikleri belirlediğinizde Android, karşınıza telefonseçeneklerini sunuyor.

Bu site sayesinde Android işletim sistemli markaları tek bir yerde toplayan Google’ın ABD’de bulunan operatörleri de bunun içerisine kattığını belirtelim. Şimdilik yalnızca İngilizce olarak yayın yapan WhichPhone, Android telefon almak isteyen kullanıcılar için gayet kullanışlı bir rehber olacaktır. Web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder