YouTube'un Lezzetli Versiyonu Bu Olsa Gerek !

13 Mayıs 2015 Çarşamba

Nestle ve Google 'YouTube Break' Yazılı Kitkat Çikolatalar Üretecek !!!
Genel olarak baktığımızda küçük büyük herkes çikolata sever. Hepimizin tahmin edebileceği üzere Android KitKat’den bahsediyoruz. Bu işletim sistemi Nestle ile isim anlaşması yaptığından beri aklı yetmeyen yetimin aklına çikolata, yetişkinlerin ve teknolojiyi yakından takip edenlerin ise aklına akıllı telefonlar geliyor.

Çikolatadan yola çıkarak algıyı bir gömlek ileriye taşımak isteyen Google, Android 4.4 işletim sistemini çikolatayla bağdaştırmış ve kimsenin aklına gelmeyecek bir olaya imza atmıştı. Görünüşe göre iki şirket arasındaki anlaşma sürekliğini koruyacak. KitKat’in 80. yaşını kutlamak isteyen Nestle ve Google, 600 bin adet KitKat ambalajının özel baskıya gireceğini belirtti.

Sadece Birleşik Krallık’da dağıtılacak olan özel baskılar ‘YouTube Break’ yazısıyla basılacak. Toplamda (break kelimesinden önce gelen) 72 farklı terim kullanacak olan iki şirket, 400 farklı ambalajı bu kelimelerle süsleyecek.

Oldukça etkileyici bir reklam kampanyasına imza atan pazarın devlerinden gelen sürprizler bunlarla da sınırlı değil. Eğer kullanıcılar Google arama motoruna ‘YouTube My Break’ yazarlarsa karşılarına günün popüler videolarından oluşan çalma listesi gelecek.


Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder