Samsung Galaxy S6'yı Parçalarına Ayırdılar...

22 Mart 2015 Pazar

Sürekli yeni bir telefon haberiyle gündeme gelen Samsung, Ocak ayında Galaxy E5 ve E7 telefonunu çıkartmasının ardından A serisi telefonlarını duyurmuştu. Bu listeyeGalaxy J1’i de ekleyen Samsung, asıl darbeyi Samsung Galaxy S6 ile yaptı.

Malzeme kalitesi, kasması gibi durumlarından oldukça şikayet edilen S serisi, bakalım bu çizgiyi Samsung Galaxy S6 ile bozabilecek mi?



Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan ve oldukça yoğun ilgi gören Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri 10 Nisan tarihinde dünya genelinde satışa çıkacak. Henüz satışa çıkmayan akıllı telefonlar için ise ön sipariş mümkün durumda.

5.1 inç büyüklüğü ve 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelen akıllı telefona 3 GB RAM eşlik ediyor. Depolama kapasitesi olarak ise 32GB / 64GB / 128GB olarak üçe ayrılmış durumda.

Kamerasına değinecek olursak da, 16MP ISOCELL arka kamerasına sahip olan akıllı telefonun ön kamerası ise 5MPMetal kasa olarak piyasaya çıkan Galaxy S6 Edge kavisli ekranıyla da dikkat çekiyor.

Aşağıda ki görsellerde Samsung Galaxy S6’nın parçalanmış halini görebilirsiniz.










Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder