LG, G4 Dışında G4 Note Adında Phablet Modelini Duyurabilir

23 Mart 2015 Pazartesi



​LG, G3’ten önce dev ekranlı telefonlar üretiyordu. Aslında G3 de olabildiğince büyük bir telefon ama ince çerçeveler sayesinde oldukça hoş gözüküyor. Şimdilerde ise LG’nin yeni büyük bir telefon yapma uğraşında olduğu söyleniyor.

LG önümüzdeki aylarda G4’ü yayınlamaya hazırlanıyor.Korea Herald’ın haberine göre belki G4 Note’un da duyurusu gerçekleşebilir. Mobil dünya kongresinde LG’nin Ceo’su Cho Ju-no, G4’ten daha büyük bir telefon üreteceklerini belirtmişti. Bunun dışında başka bir detay paylaşılmadı.

Peki, LG tamamen metal bir telefon üretecek mi?
Samsung ve HTC’nin arkasından LG de tamamen metal kasaya sahip ilk telefonunu satışa sunacağı duyumların arasında. LG G4’te metal kasa mevcut değil ama LG G4 Note’da tamamen metal kasa kullanılacığı düşünülüyor.


3K Ekran ve Diğer Özellikler
Korea Herald’ın kaynaklarına göre, G4 Note 5.5 inçlik ekranla birlikte 3K piksel çözünürlüğü sunuyor. Ekran çözünürlüğünün ise 2880 x 1620 piksel olacağı söyleniyor. Piksel yoğunluğu ise inç başına 600 piksel. Bu değer, Samsung Galaxy S6’nın 577ppi’lık ekranından bile daha iyi. G4 Note aynı zamanda 16 megapiksel ön kamerayla birlikte geliyor. Arka kamera çözünürlüğünün ise ilginç bir şekilde 5 megapiksel olduğu söyleniyor.

Telefonun ne zaman satışa sunulacağı hakkında ise herhangi bir kesin bilgi yok. Fakat LG G4’ten birkaç ay sonra satışa sunulabileceği söyleniyor.


Kaynak: DigitalTrends
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder