!!! iPhone 6c Arka Kapağı Sızdırıldı !!!

30 Mart 2015 Pazartesi



Çinli telefon parçası üreticisi Future Supplier, iPhone 6C adı altında bazı sızdırılmış fotoğraflar paylaştı. Fotoğraftaki arka kapak plastik iPhone 5C’nin arka kapağına oldukça benziyor. Yine de küçük farklılıklar yok değil. Göze çarpan iki değişiklik var diyebiliriz. Bunlardan bir tanesi dikdörtgen şeklinde kesilmiş LED flash çıkışı ve telefonun alt tarafındaki hoparlör delikleri. Eğer bu sızdırılan fotoğraflar doğruysa, telefonun boyutu 4 inçe düşebilir.

LED flash ve hoparlör delikleri dışında herhangi bir değişiklik olmadığını varsayarsak belki de tasarım 2 jenerasyon eski iPhone modeliyle aynı olacak. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’tan sonra yeni telefonlar bu yılın sonunda yayınlanacak.

Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı yayınladıktan sonra iPhone 5c ile ilgili herhangi bir yeni modelini yayınlamadı. Bu nedenden dolayı, bu yılın sonunda yayınlanacak olan telefonların arasında büyük ihtimalle plastik kasalı telefonun olması bekleniyor. Geçen hafta açıklanan bilgilere göre Apple, bu yılın sonunda 3 yeni iPhone modeli tanıtacak. Bu modellerin, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve 4 inçlik iPhone 6c olması bekleniyor.

Kaynak : MacRumors
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder