Havalimanlarında Unutulan Ürünler Neredeyse Bedavaya Satılıyor

30 Mart 2015 Pazartesi

Havalimanlarında alelacele uçağa yetişeyim derken ya da herhangi bir yerde otururken unuttuğumuz o son model teknoloji ürünleri var ya? İşte onların tekrar satışa sunulduğu rakamları duyunca insanın sinirleri bozulmuyor değil.

Akıllı telefonlardan oyuncaklara kadar unutulan tüm ürünler, yolcuların bu ürünleri almak için geri dönmemesinden sonra ihale yapılarak satışa çıkarılıyor. Müşterilerin unuttuğu bu ürünler dışında yurt dışından gelen fakat faturası olmadığı için gümrükten geçirilmeyen ürünler de aynı şekilde ihale yapılarak satışa sunuluyor. İstanbul’un Fatih ilçesindeki Cerrahpaşa bölgesinde bir dükkanda satışı yapılan bu ürünler, doğal olarak büyük bir rağbet görüyor.


Bu ürünlerin satışını gerçekleştiren iş adamı Lokman Şat, satılan ürünlerin fiyatlarının çok ucuz olmasından dolayı vatandaşlar tarafından büyük bir rağbet gördüğünü belirtti. Dışarıda orijinali 700/800 TL olan gözlüklerin kendi dükkanlarında 50-60 TL’ye satıldığını söyleyen Şat, sıfırı 2 bin TL olan bir dizüstü bilgisayarı 100 TL’ye sattıklarını belirtti.




Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder